Plaster siling murah /Cheap plaster ceiling

Sunday, 20 March 2011

Ini adalah one the entry for my house renovation, bole jadi panduan berguna pada org lain and for me to keep track on all the contacts and details (mana la tau pasni beli rumah semi d plak ...hehe).1st entry adalh pasal plaster siling, since ini lah kriteria paling utama. Nak cari kontraktor buat ps ni leceh gak, sbb sebelum buat plaster siling kene buat wiring dulu utk semua downlight dan tambah extra suis dan biasanye kontraktor yg buat plaster siling ni x buat wiring so kene cari org lain.

Gamabr hiasan,Nak buat L box macam ni la kat living room
So terpaksala blog hopping nak cari info kontraktor PS yg murah. Most yg dapat quote 2-3 k utk l box living room shj tu x termasuk wiring tu huhu.Akhirnya dpt contact sorang mamat indonesia ni, die biasenye buat dekat area taman melati kl. So apalagi set appointment utk die dtg rumah. Janji dtg pukul 4, dekat 6.30 petang baru die sampai, memang agak hampes, tapi mengenangkan die die bole bagi murah sabarkan je la. Lepas explain serba sedikit  die pun bagi quote harga utk L box dekat living room+ downlight point lebeh kurang 1.2k. Wow agak terkasima aku kat situ, sbb harga yg murah, harga ni pun include wiring sekali. Disebabkan harga yg murah ni aku pun gatal mulut suh die quotekan sekali utk master bedroom dgn kitchen.
and harga still murah dari budget aku...hehe.





L box dah siap tinggal pasang lampu
Ini suggestion kontraktor  tu, pasang lampu warm light (orange). Kalo tgk tv lampu lain bole tutup pasang lampu ni je.

Final result
Alhamdullilah siap jugak akhirnya, sgt rekemen kontraktor sbb keje yg kemas dan harga yg murah. Siap buat extra work lagi pasang lampu2 ,kipas, railing langsir without extra charge.

353 comments:

Areyou 21 March 2011 03:30  

Salam...

boleh tau berapa kos utk semua PC ni?kl sudi kongsikan no contact kontraktor skali :)

Jack 23 March 2011 08:43  

semua sekali dlm 3k (living,dining, master bedroom), termasuk wiring and tambah 8-9 power point.Bagi email nnt aku hantar contact ;)

Jack 23 March 2011 08:45  

lupa plak sekali dgn kitchen palster siling dgn downlight

Mama 28 March 2011 03:48  

Sgt cantik lah.. dan sanahta lah bermiant.. boleh x nak dapatkan mamat indon ni nyer no hp.. pls emel ke amiriman0311@gmail.com.. terimakasih byk2

::Redzna's Boutiques:: 28 March 2011 08:33  

salam...

bole tak bg no fon contractor tu...emel saya:akmar_nurul@yahoo.com...tqvm...:)

anonymous 29 March 2011 08:11  
This comment has been removed by the author.
anonymous 29 March 2011 08:13  

salam tuan,
bole tolong passkan tak no. kontraktor tu?
berminat la.
> achok189@yahoo.com

TQ

princess 30 March 2011 01:24  

salam, kenapa saya tak boleh nampak gambar? boleh tak email no kontraktor tu, tgh survey2 skrg ni...

tq
azani@pintar.unirazak.edu.my

ogy 8 April 2011 03:55  

salam.. boleh tak nak mintak kontek no dier. nak masuk umah baru hujung tahun ni :). email saya girgle83@yahoo.com

AeNiNhUsS 9 April 2011 04:41  

saya nak number phone dier leh x?brapa keluasan rumah awak kesemuany?

anna_lucia 27 April 2011 09:28  

salam, boleh tau contact no contractor ni? email i tura3003@gmail.com. tq ye

mzakiey 2 May 2011 07:03  

Salam...tlg bg no. contact kontraktor ni..tq
mzakiey@gmail.com

Azwar 4 May 2011 08:12  

Salam...mintak tlg bagi contact no contractor... kebetulan saya duduk tmn melati...
wfs8544@gmail.com thx

Hafiz 9 May 2011 02:35  

email me apiltzs@gmail.com saya berminat terima kasih

zaza 11 May 2011 09:31  

hi salam
tolong bagi contact no kontractor tu boleh tak,..
ni email add saya..
zaza_mnf@yahoo.com
tq

NH Herbs2U 16 May 2011 02:25  

as-salam..boleh bagi contact number contractor ni..please email kt sini yer ilaharun@yahoo.com..
tq sgt2...coz mmg tgh cari sgt2 ni..huhu

nurul ayuni 17 May 2011 01:15  

salam, minat gak larh.leh tlg send no contact kontraktor tu ? tlg emel kt cni ye, primrose_zinnia83@yahoo.com.

shsofea 11 June 2011 07:41  

salam boleh bg contact no contractor you
email saya shsofea@yahoo.com

syAmiL 13 June 2011 19:48  

salam boleh bg contact no contractor you
email saya dinoblizz@gmail.com

nurul2407 17 June 2011 00:26  

Assalam,

Leh bg contact no plaster siling u ni tak. Email ke nurul2407@yahoo.com

FIeZa 21 June 2011 07:38  

salam nak number contact org pasang ps tu..
tgh sangap cari ni...
nk pasang awal bulan depan..
emaik ke annafiera81@gmail.com

tq

Abang 21 June 2011 10:56  

cantik bro.. tlg forward contact contractor tu ye..tq
amirramzani@gmail.com

Emma Kalsum 28 June 2011 06:18  

please email kan dekat saya contact no mamat indon tue.

Thanks

emma.zulkifli@gmail.com

Mama Mar 4 July 2011 19:18  

Salam Jack, boleh emel contact details contractor? Thank you.
marziatul@gmail.com

mirza 4 July 2011 21:59  

salam bro,

nampak cantik.Blh bagi contact no/nama matindo tu.
adammirza09@gmail.com .TQ.

Saniah 12 July 2011 07:36  

cantikk... kemas lagi. Nak mintak kongsikan no indon tu boleh? mintak nemelkan kat umiyusra@yahoo.com.my
Tima kasih

ar3lynn 13 July 2011 08:37  

salam..tlg email contact PC tu. Thanks -> ahhazlin@gmail.com

Oja 18 July 2011 23:03  

salam boleh bg contact no contractor tu..

tinta_zone@yahoo.com

hannaani 19 July 2011 05:37  

salam,nak contact no contractor tu boleh?
nany_xplorer@yahoo.co.uk

Faizal 20 July 2011 23:45  

salam,

Bro,pass satu kali contact detail contractor tu..aku punye rumah pun dah nk siap.. csyrix@gmail.com

littlehumblelynn 22 July 2011 01:54  

wah sgt cantik..

mohon kongsi no tel boleh

mamawicah@gmail.com

Fiteri 24 July 2011 20:49  

tolong email no kontraktor tu..
mfiteri.razali@gmail.com

SyntaxxError84 26 July 2011 03:35  

salam,

mohon contact number : syntaxxerror84@yahoo.com

Edayu 30 July 2011 02:04  

Mohon contact no: nur.edayu@gmail.com

eyanz 31 July 2011 06:51  

Mohon contact no:eyanz4533@gmail.com ASAP thanks friend..

ibuarif 1 August 2011 01:03  

mohon ctct...ismie7@gmail.com

Al-Faqeh 2 August 2011 00:18  

mohon jasa baik untuk sms no kontraktor tu di 019-3234041

fiteri

hisam 7 August 2011 23:39  

tolong bagi no contack mamat indon tu..
hisampdr@gmail.com

Bubble Sponge 14 August 2011 20:39  

Saya pun nak buat macam u punya living room tu. Simple tapi rekaan rekaan. Kemas buatannya. untuk 3-4k sangat berbaloi. Boleh tolong emailkan contact number kontraktor tu.

resomac@gmail.com

Unknown 17 August 2011 18:59  

saya pun nk juga. email saya: mystique769@gmail.com

mekaseh!

Nur 18 August 2011 06:28  

salam...cantik sgt..berbaloi..

tlg emeilkan fon number kontraktor tu boleh.. :)
tq..

emeil : nia_couture@yahoo.com

Unknown 12 September 2011 08:01  

tolong kasi no contractor tu boleh?

email: mnmd11@gmail.com

indra 20 September 2011 20:38  

salam, boleh bg contact no kontraktor ps ni? nieza_uitmgurlz@yahoo.com. tqvm

azrin 23 September 2011 01:59  

salam.. bole email kontraktor ke aazrinaziz@gmail.com.. tq

zarieyn 28 September 2011 23:22  

salam, bole saya dptkan number kontraktor tersebut? mcm berminat dgn hasil kerjanya. tambahan pula siling umah saya dah byk yg kekuningan gara2 siling bocor :( thks
email : masnea@yahoo.com

Faiz.Rozaidi 1 October 2011 21:12  

Salam my friend.. Nak mintak jasa baik anda utk share number contractor ni boleh?? Nak buat plaster siling untuk master bedroom saya.. Bolehla email kan kat saya, faizrozaidi@gmail.com

cik kidal 2 October 2011 09:35  

hi jack.
dah cantik living hall rumah you.
nak request you share kan contact no. tukang wat plaster ceiling ni
email kan kat address ni.. asz_asmui@yahoo.com
thank you.

Mohamed Syahrir 12 October 2011 08:18  

Hi Jack. Cantik rumah u. Boleh i tahu rumah u ni jenis apa ek ? Apartment, terrace, semi-D, double storey ? Ada gambar untuk siling master bedroom tak ? Nak minta Jack email contact number orang tu boleh kat syahkar@gmail.com
Thanks ya

msyukor77 13 October 2011 21:27  

Salam boleh email ke saya

contact no kontraktor tu ke msyukor77@gmail.com

~Aril~ 16 October 2011 07:21  

sy pn nk minta no kontraktor tu.. emailkan ke szray4@yahoo.com

nurnilam 16 October 2011 21:46  

tlg email no hset contractor ni ye..ke hassaila@gmail.com, tq

Nadya Zahid 21 October 2011 07:10  

salam....cantiknye rumah u....nadya pon tgh nak cari contractor nak buat plaster ceiling + renovate umah jugak..klu bleh, u tolong email i no contractor tu boleh?
tq..pls emailme at nadiatul.iza@dimensionbid.com

thanks eh :)

NHC 23 October 2011 00:28  

sy pon no contractor ni..emailkan ke novnad93@yahoo.com tq

mizatye 26 October 2011 07:45  

slm,cantekla! Mmg tgh cri org buat reno rumah,nk contact no indon blh? Tgh survey2,ramai yg quote 5k utk 1 rmh..tlg emel ye, hayati.rameli@gmail.com tq ye!

ita 27 October 2011 01:19  

salam, sgt cantik dan berbaloi.mohon dikongsikan kontak nombor kontraktor tersebut ke email sy juga ya..kimi8898@gmail.com
buat rakan2 pemberi komentar sekalian, harap dapat kongsikan juga hasilnya di rumah kalian ya. tk!

bayutravel 27 October 2011 09:27  

saya pun nk nurul99anis@yahoo.com

adznur 30 October 2011 22:31  

nak jugak..mintak tolong email apidz@yahoo.com

thesweetlittlecat 31 October 2011 01:28  

saya pun berminat. emel saya amy_line@yahoo.com

tq

ira 2 November 2011 00:31  

boleh dptkan contraktor telphone no?
email sy di eirah_22@yahoo.com

Linda 4 November 2011 23:12  

Hi. salam. cantek u punya rumah, suka sangat dekat plaster syiling tu. Boleh u bagi no contact dia. ingat nk buat mcm design u lah..nampak stylish

Pls email me at applemint69@gmail.com

Tq

NadiaJ 8 November 2011 05:42  

Hi, bleh saya dapat kan contact contractor itu jugak? @ rnadiajasmin@yahoo.com.my

- TQ
Nadia

AWIE 10 November 2011 05:53  

skm...email kt saya no phne indon tuh...tq byk2
awiekenor@yahoo.com

syu^ira 10 November 2011 06:44  

hai..boleh emailkan contact number org yg buat plaster ceilling plzz..

tq... my email shera_81@hotmail.com

AziE-rAh 14 November 2011 20:52  

salam...
tlg emailkan hp no untuk buat pc pleaseeee....
tq... shazrin98@yahoo.com

royaltam86 21 November 2011 01:00  

tlg emailkan no phone contractor itu pada royaltam86@gmail.com

Admin 23 November 2011 17:37  

tlg emailkan no phone contractor tu pada ahmadhelmi@gmail.com.. tq

Mama Nuha@Gmie 28 November 2011 01:21  

bole emelkan no phone kontraktor ni..thanx..

gmie1107@gmail.com

Myasha_My5zan 5 December 2011 05:44  

email:fivezans@gmail.com

no kontraktor

bayutravel 9 December 2011 03:07  

nk nomber dia leh x?
email nurul99anis@yahoo.com

shawal80 14 December 2011 17:59  

salam,

ble bagi no kontraktor ni.. thanks

shawalnizam@yahoo.com

MrsWhiteberry 21 December 2011 23:02  

Salam..
Boleh ✗ email contact number org ni..
widuri_2414@yahoo.com
Terima kasih

FahmiFaiz 23 December 2011 19:52  

makaih,,ramai nye yg mintak nombor mamat indon tu...kaya raya lah dia pasni...hahaha

Aishah 30 December 2011 22:39  

Salam Jack,
Sy berminat la nk amik die ni buat PC.Pls send his contact to aishah428782@yahoo.com..TQ

syahrim 7 January 2012 04:44  

boleh emel no kontraktor kt syahrim@gmail.com

Aishah 8 January 2012 07:19  

Jack...I xdapat lg email from u...please response soon no contact kontraktor tu..tq.. aishah428782@yahoo.com

ayang_shieda 9 January 2012 19:49  

tolong emel ke saya gak contact no contractor awak ni ek..tq..rosidah@islam.gov.my

Hidupku Matiku Kerana Allah 12 January 2012 17:22  

salam tuan,

boleh bagi saya contact kontraktor tu x. akujokerss@gmail.com

yanti 19 January 2012 20:15  

saya berminat. boleh bagi contact no..yanti@tepatteknik.com or asiyanti@gmail.com

Anulus 29 January 2012 22:32  

boleh bagi his contact number?

anulus81@yahoo.com

TQ

ashanasha 8 February 2012 06:06  

salam saudara,

bolehkah saudara memberikan contac no contractor tu.

ni email sy xyzlavender29@yahoo.com.

ribuan terima kaseh saya dahulukan

marlea 19 February 2012 03:28  

Bleh bg contact no contractor email normarlia.u@maybank.com.my @ sms 0194540500.tqvm

intan 21 February 2012 20:01  

Sy nk mntk contact no contractor u nih bole x? thanks a lot...
intanmelini.omar@gmail.com -012-2343553

challenging impossible 27 February 2012 07:27  

salam,

saya dah penat dan buntu, harap dapat bantu dgn email info kontraktor tersebut. terima kasih sgt2 - rshaari@gmail.com

livillas 29 February 2012 21:07  

Bleh bg contact no contractor email liya_zack@yahoo.com tqvm

cekjijah 7 March 2012 18:11  

Salam,

saya pun berminat, boleh ke nak dapatkan contact no contractor tu, email kan pada saya cekazizah@yahoo.com yea. terima kasih.

iqbal 19 March 2012 01:02  

salam,

mintak contact no contractor tu ye. mohdiqbalmustafa@gmail.com thanks.

Nisha 19 March 2012 03:02  

sy pon berminat... bole email ke rahmatunisa@gmail.com

ainhafiz 22 March 2012 18:24  

Salam...sangat cantik & murah..bleh tolong emailkan kat saya nurain.sharif@gmail.com.
tqvm!

azlan.shah 30 March 2012 07:54  

Salam saya nak gak no dia bole eh azlan_13580@yahoo.com atau sms saya 0127347304

QeelaQoo 31 March 2012 19:14  

saya berminat...please .. tlg email number kontraktor aqilah.yusof@gmail.com

Mohd Rosdi Bin Othman 9 April 2012 05:04  

assalamualaikum...mintak sms saya @ email saya contact no..terima kasih....rosdi..0192278006 / rosdi.othman@cimb.com

hariz 16 April 2012 06:21  

boleh tak email sy no kontraktor tu:zue1981@yahoo.com. TQ

Suzana Mohd Zohdi 22 April 2012 20:08  

Blh send cntact no cntractor... htr kat suzana7464@gmail.com. Tq.

Conquer World Market 23 April 2012 05:18  

boleh bg contact no kat saya sekali ke ....tq so muchhh @ isas1982@gmail.com

guest 24 April 2012 21:45  

saya juga nk no kontraktor tu.. emel ke sukri84@yahoo.com.. thanks.

sarifah 25 April 2012 08:32  

saya pun nak jugak no. phone kontraktor tu..emel sarifah.mustar@cimb.com

Badariah 1 May 2012 20:56  

assalamualaikum...mintak sms saya @ email saya contact no..terima kasih....badariah 019-3331124/ badariah@masterplan.com.my

MND Global Resources 11 May 2012 22:09  

Salam boleh bg no contact kontraktor tu...email fxmeta@gmail.com atau sms 019-2178547. Tq

hazwanie 21 May 2012 10:26  

salam ,...sy nak no.contractor tu la...bln ni mmg nk wat ps...tpi,smua charge mahal sgt la...email ke wanshafea@gmail.com/sms 019-2226825 wanie.tq ya

yunzain 24 May 2012 00:36  

Berminat sgt..mmg tgh cr kontraktor pc design canni. Email kontrektor nye phone no ke yun_2181@yahoo.com.

~cikgunurul~ 28 May 2012 10:18  

assalam..bleh mntk contact contractor tu juge? tq...nurul424@yahoo.com / 0123235042..

n 28 May 2012 21:09  

boleh bagi no kontraktor ni? balkis19@yahoo.com
Thanks.

noor shaila mustafha 3 June 2012 19:50  

Boleh bagi no kontraktor ni tak.. Emel saya : noorshailam@yahoo.com

mamaqari 4 June 2012 21:25  

email sy pls contact details contractor ni..tq mamaqari@gmail.com

mizz wani 8 June 2012 06:36  

Salam.
Saya pon tgh mencari orang buat plaster ceiling.
Nk contact details jugak boleh tak?
Email waniest@gmail.com.

Thanks.
wani

adell 10 June 2012 21:54  

sy berminat la encik..bole x encik email contact no kontraktor to
adell5654@gmail.com

thanx

Khairul Nizam 11 June 2012 06:49  

Sy berminat encik.. Boleh x encik bg contact no kontraktor ni ke 0179706036 and emel knizam2105@gmail.com.. Thanx a lot..

p U t 3 r ! z A 20 June 2012 22:51  

Boleh share no kontraktor tu tak ?
rafizah@ajiya.com

TQ~

decko11 21 June 2012 05:54  

sala mohon ltk no mat indon or emel ke kodeyk11@gmail.com
tq... jgn lupe ye... kita tolong orag insya allah Allah akan tlg kita amin..

Seph78 24 June 2012 19:02  

Salam,

Bole tolong share no contractor tu?
TQVM! mhnga04@gmail.com

DIN 28 June 2012 20:53  

Salam,

Boleh share no contractor tu
khairuddin85@gmail.com

ijan nizam 1 July 2012 18:57  

nak mintak contact no. contractor ni...

iena_pink88@yahoo.com

mr. nawie 11 July 2012 21:21  

Salam,

Boleh share no contractor tu
mr.nawie@yahoo.com

Rizer 13 July 2012 07:13  

salam, sy pun nak contact no contractor tu..
wansyhd@yahoo.com

addyfaddly 14 July 2012 01:07  

mintak contact no contractor tu addydewi@gmail.com tq...

zarina 19 July 2012 01:25  

boleh bg no fone contractor tu tak..saya nak minta dia quotekan harga...emel saya: rinaisml@gmail.com

Ahmad Sallehudin Mohamad 21 July 2012 09:05  

boleh bg no fone contractor tu tak..saya nak minta dia quotekan harga...emel saya: ahmadsallehudin@gmail.com

Gersang 24 July 2012 00:35  

Boleh bg contact PC... matrixmist@gmail.com

Ain 24 July 2012 23:14  

Salam boleh dapat no tepon kontraktor tuh? ayeen_zz@yahoo.com

apiez best 31 July 2012 15:43  

Salam, boleh tak nak contact kontraktor tu? apiezbest@gmail.com

pelangi_jingga 1 August 2012 02:11  

Salam..saya pun berminat, boleh ke nak dapatkan contact number contractor tu, boleh email x dekat jbroxoo@gmail.com

t.q v.m

Cheechau Teh 1 August 2012 02:31  

Salam, rumah awak banyah cantik lah. boleh bagi telefon kontraktor itu atau sms saya.
mangchew@yahoo.com (012-1630404)

Mirul 1 August 2012 20:07  

as salam, tolong email no fon kontraktor.

ahazman24@gmail.com

Thanks!

Mohammad Isqandar 6 August 2012 23:47  

sy pon berminat... bole email ke isqandar_85@yahoo.com. thanks

Azren Shah 7 August 2012 06:35  

Letak je la no contractor tu kat sini.. Tak yah org nak mintak2 berderet deret. tak luak pun..adoiiii

fido 13 August 2012 09:44  

Boleh mintak no die..? Ade lg ke indon tu or dah balik kg jd jutawan? Hehe.. Nway, boleh emailkan ke hello@fidodesign.net mekasih bro.. Cantik umah hang..

kesuma jiwa 14 August 2012 09:08  

aaah mmg cantik n nmpk kemas, bleh tak email contact no kontraktor tu. whbwi21@yahoo.com

Fazil 25 August 2012 11:04  

salam.. boleh tak emailkan no kontraktor tu.. leo_tldm@yahoo.com.. thanks bro..

Ain Zackry 26 August 2012 19:31  

salam..Blehx nk jgk no kontraktor tue..tq bro..

marlyn_roxy@yahoo.com

Syukor Sulaiman 27 August 2012 03:42  

Salam, bleh sy dapatkn contact contractor tu bro TQ

mohdsyukor@hotmail.com

ridhuan dion 27 August 2012 06:28  

Boleh email ke refundycom@yahoo.com. ..tq

YATT 30 August 2012 09:23  

salam...boleh email no kontraktor tu..tq
yatymn_78@yahoo.com

nufail 3 September 2012 10:02  

blh tlg emailkan no contact to afzanbtmustafa@gmail.com .... tq

Elisa Nadia 4 September 2012 07:14  

Cantekk la umah awk....boleh bg contact num kontraktor tu x?plez....ppmen82@gmail.com.hope blh tlg yer...minat sngt..

Elisa Nadia 4 September 2012 07:16  

Blh sy dapatkan num kontraktor tu...minat laa... ppmen82@gmail.com :)

Hadzrul Rubaai 9 September 2012 20:10  

me too

mugenz_3870@yahoo.com

tq and regards

kauthar 11 September 2012 20:08  

cantek la.. boleh x bg contact num kontraktor tu.. sbb tgh survey utk PC jugak.. thanx ya.. cengkerik04@gmail.com

wmusalmi 16 September 2012 23:52  

askm...mintak share no konter kontraktor ni kt wmusalmi@gmail.com.tq

Aku A-Z-Z-U 18 September 2012 00:21  

Assalammualaikum,

memang kemas buatannya :) Saya juga berminat untuk dapatkan contact number contractor tersebut. Sila emailkan ke azzuamri@gmail.com

Terima kasih!

BOBOK 19 September 2012 07:03  

salam...
boleh email contact no kontraktor tu..
thuhir@yahoo.com

Wai Ling Wong 20 September 2012 08:22  

Boleh email ke ckeank@yahoo.com Tq

ir.nobody 22 September 2012 04:57  

salam...boleh x forward no tel kontraktor tuh jugak kt imkhairil@gmail.com

mulder 23 September 2012 20:48  

Tolong kongsi contact no. kontraktor PS ni dengan saya juga...email mulderyati@gmail.com...tqvm

hakimi zainudin 23 September 2012 23:21  

Salam, boleh kongsi no kontraktor 2 x. Harap dapat bantu...TQ (mdhakimi85@gmail.com)

elly Mohtar 24 September 2012 20:04  

salam,boleh tak kongsikan number kontraktor PS tu.Thank You for your help.(Lonsdale_els@yahoo.com)

farah ainaa Baharudin 25 September 2012 02:32  

jack, please sms me contact contractor ni yer...pleease..farah@oyl.com.my

bautista 27 September 2012 09:48  

Salam brader,
boleh emel pd saya no. phone kontraktor tu? thx..
alvarobautista78@gmail.com

Sue Mathivanan 29 September 2012 23:41  

Bro Jack, can u pls sms me the contractors num 0173141308

SITI KHADIJAH 3 October 2012 00:46  

salam..boleh e mail kan sy no kontraktor?
sitikhadijahrohana@yahoo.com

Kay 3 October 2012 02:02  

SALAM..LEH SEND NO.TEL PS TU X?
NAK MASUK RUMAH NI..khirfirdaus87@gmail.com

reyz 10 October 2012 22:55  

bro, send no. kontraktor 017-6949985, chronicles5050@yahoo.com

zz 13 October 2012 18:42  

Salam,cntik rumah. boleh bg no fon kontraktor tu tak. emailkan ke zubaide162@gmail.com

zanaily 29 October 2012 01:52  

SALAM..
ada cntact number x..
blh email ke co86camp@yahoo.com

tudungmania 1 November 2012 19:10  

Assalamualaikum..

Pohon jasa baik tuan untuk kongsikan maklumat kontraktor tuan..ini alamat e-mail saya

artiquez@gmail.com @ anchovy_jr@yahoo.com

terima kasih kerana sudi berkongsi..

Wassalam..

Liyana SCR 4 November 2012 15:35  

salam.

boleh tolong emailkan no contractor tu pada saye? ni email saye squarecutring@gmail.com

thanx ya.

NikFattah 8 November 2012 06:32  

nk jugak contact.. tah_ju@yahoo.com

nurul 11 November 2012 05:04  

Hai salam boleh email dekat saya brp kos u buat and contact no kontraktor tq. harithsfarhan@yahoo.com.my

jebat 13 November 2012 10:45  

Salam...

boleh tolong emailkan no kontraktor tu pada saye...macam best jer? ni email saye.... amie990@gmail.com

Thnk

Keyn 17 November 2012 05:21  

slm boleh tlg emailkn sy no kontraktor...email sy nurulsinchan@gmail.com
tq :)

Hafiz Mohamed Suhaimi 17 November 2012 08:04  

salam bro,i tertarik dgn entry u...i planning nak buat plaster siling , wiring and penambahan power point this week and appreciate kalo bole dapat contact num contractor tersebut.thanx

email : hafizmohamedsuhaimi@gmail.com

Ilyas Azimi Mohd Azman 18 November 2012 01:43  

wow.... bleh toleng email no. contact contractor x... pu3ibrizah@yahoo.com dan ilyassazimi@yahoo.com.

TQ atas perkongsian ini.

Ravi 20 November 2012 11:43  

Hi Jack...Sangat cantik, simple dan kemas sekali plaster ciling tu..Boleh tolong berikan nombor telefon kontraktor tersebut. Minta tolong email to kinagaran@gmail.com

khairul nikman 20 November 2012 20:55  

boleh bagi no contractor x.. email saye : critical_wave@yahoo.com

Farid FK 20 November 2012 22:33  

salam bro, bleh bg contact no. contractor indon tu x?

email: ried27@gmail.com

tq

Azilla 27 November 2012 07:35  

salam...mintak emelkan contactor tu punye contact no ye...tq

azila@singesen.com

haha 4 December 2012 08:48  

slm..boleh emailkan pd saye jugak?

syuhadah86@gmail.com

maxwan 5 December 2012 22:46  

salam...mintak emelkan contactor tu punye contact no ye...tq


irwan_waheeda@yahoo.com.my

julia 10 December 2012 06:25  

salam,,pd sesiapa yg berminat nk wat plaster ceeling,sila emel ke juliatekad@yahoo.com.harga berpatutan tq...

Syed Shamsul 11 December 2012 15:50  

Salam. boleh send contact no contractor tu
syed_shamsul@yahoo.com.my

tazad izad 12 December 2012 04:08  

salam untuk pemasangan plaster ceiling emel ke
tazadizad@gmail.com
1.20 sekaki upah saje

Madolz 15 December 2012 02:54  

Salam tuan..mintak jasa baik send contact number contractor ni..email: sayasangatbaik@yahoo.com..terima kasih :)

mamazara 15 December 2012 06:31  

salam tuan, saya pun berminat, sila email no. contact email saya (roszianahasan@gmail.com) tq

maslieza 16 December 2012 03:51  

salam..sy pn berminat..boleh tak email kpd sy..kfmlap@gmail.com..tq

IDAZS 16 December 2012 09:27  

salam, saya pun berminat nak tahu contact kontraktor tu.. emel saya sweetgaban@gmail.com

Mrs.ajis 19 December 2012 20:19  

as salam..saya berminat la dengan design rumah tuan..boleh saya dpatkan no contact contractor tu x..??ni alamat email saya ainzspacemode@gmail.com.. terima kasih..

Suraya Salleh 20 December 2012 11:46  

salam,
mintak jasa baik sms pada saya phone kontraktor tu, urgent nak buat ceiling pada kedai.

effyhazrin@hotmail.com
0166677398

Cantona7 21 December 2012 10:12  

salam tuan,

mohon share contractor tu...

onizuka_ekeichi7@yahoo.com

Lyiana 22 December 2012 06:46  

Salam..boleh share contact no kontraktor tu. nurlyianaridzuan@yahoo.com

ayu 22 December 2012 20:52  

email pd sy no hp kontraktor tu sir_nyum7882@yahoo.com

eineyol 24 December 2012 01:11  

Salam...boleh email kat saya no phone kontraktor tu...berminat sangat email : flizzow_19@yahoo.com

faruq 1 January 2013 03:09  

Jack. Leh kongsikan no contact dia x?
Anyone yang dah tahu no contact dia leh share kan skali. Thanks banyak2 pada yang sudi membantu.
Emailkan ke faruqnorzaman@gmail.com.. Pleasee..

Yana Zin 1 January 2013 16:34  

assalamualaikum..
berminat juga nk no contact en kontraktor siling tu. mntk tlg emailkan ke : damnimizmyhoney@yahoo.com

ibuaiman 3 January 2013 22:29  

Salam...
Pohon emailkan contact number contractor pd sy kat email drbahiyah@gmail.com

Tq very much....

seth 3 January 2013 23:36  

assalamualaikum..
berminat juga nk no contact en kontraktor siling tu. mntk tlg emailkan ke : mohdseth@gmail.com

Klik World 5 January 2013 06:38  

Jack..sy berminat untuk dapatkan contact number kontraktor indon tu...pls email ke mnmy82@yahoo.com

Loges A. M. Pillay 6 January 2013 20:05  

Hi...beautifully done...can i please have the contact number of the contractor...my email add is logesupm@gmail.com

Islia Ishak 6 January 2013 21:11  

Salam...boleh tolong sharekan no contractor indonesia tu...thx
isliaishak@gmail.com
or sms +6017-2825435

thx

Najwa Shukeri 8 January 2013 21:20  

Salam, bole share no contractor tu? email: najwashukeri@gmail.com

tq

mansor 11 January 2013 18:26  

Salam saya berminat ...boleh bagi no kontraktor tuu?...sila email mansorman01@gmail.com

Terimakasih.

Unknown 20 January 2013 09:03  

salam..boleh bagi kontrackor details kat saya

razi2003@gmail.com
0196676975

yurashida sheda 21 January 2013 19:49  

assalammualaikum..boleh bg contact no contrctor tu..t.kasih...saya perlukan sgt2 huhu..

yurashida sheda 21 January 2013 19:51  

ni email addrs saya ruzashida@gmail.com

Ibu Firas 24 January 2013 20:38  

Assalamualaikum, saya pun tengah mencari kontraktor untuk renovation, boleh bagi contact no kontraktor indon tu. Email saya zsfiras05@gmail.com
Terima kasih kerana sudi berkongsi.

Shahrulrizal Said 27 January 2013 04:29  

Boleh emailkan saya no contractor tu...shahrulrizals@gmail.com

Yanti Mohsin 29 January 2013 21:56  

salam boss,

saya dah bnyk kali tgk blog ni. . mmg nmpk cantik sgt. kebetulan nak masuk rumah. boleh email contact no mamat indon ni tak, email: yanti_mohsin@yahoo.com.
tq boss :)

mama adrian 2 February 2013 04:11  

salam encikk...saya nk jugak contact kontraktor ps ni mamaadrian8210@gmail.com.. mekasih yer

chotzbundle 15 February 2013 05:45  

Salam tuan mintak share no contact kontraktor tu boleh? Ni email sy artchot@yahoo.com terimakasih..:)

zack29 17 February 2013 22:47  

Salam tuan mintak share no contact kontraktor tu boleh? Ni email sy zekry29@gmail.com

Sue Shana 21 February 2013 00:03  

salam.. bole email kn no cntck nye? email sy honeyna3107@gmail.com

azlin sapri 21 February 2013 00:40  

mohon share jugak yer. azlinsapri@gmail.com

Post a Comment

About This Blog

This blog is for experience and information sharing only. The author will not be held responsible for any error,loss or inaccuracies for the info published

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP